opbenbaar vervoer

U komt met het openbaar vervoer: 

Vanuit Leuven en Mechelen met de trein: u neemt de trein en stapt af aan Haacht. vandaaruit stapt u richting Kampenhout. De winkel is aan de rechterkant ter hoogte van de Peugeot garage.

vanuit Leuven en Mechelen met de bus: u neemt bus nummer 285 richting Mechelen of Leuven en stapt af aan de halte Kampenhout-sas. Daar neemt u de bus nummer 270 richting Keerbergen of bus nummer 660 richting Bonheiden en stapt af aan de halte Eugène deroplein. nu loopt u een klein stuk terug. De winkel is aan de rechterkant ter hoogte van de Peugeot garage.

Vanuit zaventem: U neemt de bus nummer 270 richting Keerbergen of bus nummer 660 richting Bonheiden en stapt af aan de halte Eugène deroplein. nu loopt u een klein stuk terug. De winkel is aan de rechterkant ter hoogte van de Peugeot garage.

vanuit keerbergen en Haacht: U neemt de bus nummer 270 richting Zaventem en stapt af aan de halte Eugène deroplein. nu loopt u een klein stuk verder. De winkel is aan de rechterkant ter hoogte van de Peugeot garage.

vanuit Bonheiden en Haacht: U neemt de bus nummer 660 richting Zaventem en stapt af aan de halte Eugène deroplein. nu loopt u een klein stuk verder. De winkel is aan de rechterkant ter hoogte van de Peugeot garage.